Hadise Fan Site Hadise Resimleri - Videolari - Haberleri - Klipleri - Alb
Hadise Çorap Reklamında+Tekrar Eurovisiona Mı Katılıyor ? - Yazdırılabilir Sürüm

+- Hadise Fan Site Hadise Resimleri - Videolari - Haberleri - Klipleri - Alb (http://www.hadisefansite.com/forum)
+-- Forum: GIRIS HADISE FORUMLARI (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Basinda Hadise (/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Konu: Hadise Çorap Reklamında+Tekrar Eurovisiona Mı Katılıyor ? (/showthread.php?tid=590)

Hadise Çorap Reklamında+Tekrar Eurovisiona Mı Katılıyor ? - hadise_ipek - 23-09-2009 10:44 AM

Hadise bir çorap reklamında oynayacakmış haberlerde söyledi.Hazırlıklarını falan yapıyorlardı.(dans vs.)

Birde muhabir şöyle sordu ;
Belçika'nın teklifini geri çevirdiniz peki bu senede Türkiye adına yarışacağınız haberleri doğru mu ?

Hadise ; Şimdi ben ne söylesem yanlış anlaşılır.O yüzden konuşmak istemiyorum fakat eğer teklif gelirse kesinlikle kabul ederim.Terkrardan eurovisionda Türkiye adına yarışmak beni çok mutlu eder.

Kaynak : Atv Ana Haber Bülteni

RE: Hadise Çorap Reklamında+Tekrar Eurovisiona Mı Katılıyor ? - admin - 23-09-2009 11:17 AM

insallah yine o olur.

RE: Hadise Çorap Reklamında+Tekrar Eurovisiona Mı Katılıyor ? - hadise_ipek - 23-09-2009 02:50 PM

İnşallah.

RE: Hadise Çorap Reklamında+Tekrar Eurovisiona Mı Katılıyor ? - Inna - 25-10-2009 10:34 PM

Ben Eurovision'a Hande Yener katılır diye düşünüyorum. Çünkü bir anket yapılmış ve birinci Hande Yener çıkmış... Ayrıca Penti reklamıda çok güzel olmuş (: