![]() |
|
Murat Boz : Hadise ile sevgili olabilirim ! - Yazdırılabilir Sürüm +- Hadise Fan Site Hadise Resimleri - Videolari - Haberleri - Klipleri - Alb (http://www.hadisefansite.com/forum) +-- Forum: GIRIS HADISE FORUMLARI (/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Basinda Hadise (/forumdisplay.php?fid=5) +--- Konu: Murat Boz : Hadise ile sevgili olabilirim ! (/showthread.php?tid=420) |
Murat Boz : Hadise ile sevgili olabilirim ! - hadise_ipek - 04-09-2009 05:54 PM Son dönemlerde yeni albümü ve eurovisiona yaktığı yeşil ışıkla gündeme oturan Murat Boz,şok açıklamalarda bulundu. Sevgilisinden yeni ayrılan Boz,"Yabancı sanat camiasında kiminle sevgili olmak isterdiniz?"sorusuna ise şöyle yanıt verdi : Yabancı biriyle sevgili olmak istemem ama yurtdışında doğup büyüyen biri olabilir,yanıtından sonra şu soruyla karşılaştı : Bize bir örnek verebilir misiniz?Biraz güldükten sonra cevabını bizlere sunan Murat, Mesela Hadise ile sevgili olabilirim,belkide şu an sevgiliyiz,sözlerinde son zamanlarda çok konuşulacak bir iddiada bulundu.Bizlerinde kafası karıştı. Hadise,Düm Tek Tek şarkısının söz ve bestesini yazan Sinan Akçıl ile mi yoksa son zamanların en çok konuşulan ismi Murat Boz ile mi bir birlikte lik yaşıyor?Şimdi tüm gözler Hadise'nin üzerine çevrili.Bakalım bize "DÜM TEK TEK" diye vuracak nasıl bir cevap verecek ? Kaynak : HaberTÜRK Bende şaşırdım vallahi... EMEĞİMİN KARŞILIĞINI VERİRSENİZ SEVİNİRİM... RE: Murat Boz : Hadise ile sevgili olabilirim ! - baby jane - 07-09-2009 11:41 AM acaba gerçekten böyle şeyler söyledimi ama bence sinan akçılla sevgili RE: Murat Boz : Hadise ile sevgili olabilirim ! - hadise_ipek - 07-09-2009 05:10 PM Ben habertürkte gördüm canım.Annemler haber izliyorlardı o zaman bu haber çıktı.Ayrıntılı haberi de habertürk sitesinden buldum. Sağol. RE: Murat Boz : Hadise ile sevgili olabilirim ! - hadisem - 13-09-2009 06:31 PM ben sanmam RE: Murat Boz : Hadise ile sevgili olabilirim ! - dddLn*sLn - 04-10-2009 05:20 PM Hmm..Olabilir ama Sinanla sevgiliydi.Neyse ... |