Hadise Fan Site Hadise Resimleri - Videolari - Haberleri - Klipleri - Alb

Tam Görünüm: HADİSENİN SOY İSMİ
Şu Anda Arşiv Görüntüleme Modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
[/size][/font][font=Courier]Hadise Açıkgöz

Hadise, 22 Ekim 1985 günü Belçikada bir Türk ailenin kızı olarak dünyaya geldi. İlk, Belçikadaki Pop Idol, Idool 2003te farkedildi. Yarışmayı birincilikle bitirmese de hemen yeteneği görülerek albüm çıkarmak için kendisine teklif geldi. Daha sonra ilk singleı Sweat (tatlı) çıktı ve hit oldu; televizyona klibi çıktı. İkinci singleı Stir me up tüm Avrupada farkedildi, kıtanın en seksi yeni müzik sanatçısı yaptı.

Hadise kendisine örnek olarak Christina Aguilera, Janet Jackson, Alicia Keys, Brandy ve Beyonceyi görüyor. Hadise akıcı bir şekilde Türkçe, Flemenkçe (Hollandaca), Fransızca, Almanca ve İngilizce konuşabiliyor. Milk chocolate girl (Süt çikolata kızı) adlı singleından sonra lakabı bu oldu.[/
font][font=Times New Roman][size=medium]
RESMİ ALMAK İSTEYEN ALSIN BOYU BÜYÜK
kızlar cevaplarınızı bekliyorum
gercekten de acikgöz
evet

Edit:Hadise..*
teşekkürler
birşey değil =)

teşekkürler bilgi için

Birşey Değil hadisenin msn adresini isteyen varsa verebilirim arkadaşım verdi.KonsErde Almış..İsteyen Cevabını yazsın.

lütfen verirmisin?
(07-05-2009 02:48 PM)chatlaq kizz Yazılan: [ -> ]lütfen verirmisin?

bence çatlaklara vermeWink

-------------

buyrun herkes alabilir

konu yerine tasindi, wallpaperlar de idi.
hadise açıkgöz
teşekkürler
Smile aldınız mı msn adresini
Msn adresini önüne gelen açabiliyor fakelerini.
İnanmayın böyle şeylere.
Haber için sağol.
halla hallaa
[/color] Kızlar ben 4e geçtim ama ingilizceden performans ödevim var ve kimleri konuşturdum söleyeyim ilk başta barrak obama ile Maykıl ceksını konuşturdum ondan sonra şimdi Hadise ile serdar ortaçı konuşturacam Hadisem benim Ben Hadiseye aşık oldum yaaaaaaaaaaa küçüğüm ama neyse benim Merve Hadise bu merve adını seviyosan msnemi vereyim safa_sahin_81@hotmail.com tmm mı benim Canım aşkım hadisemBig GrinRolleyesRolleyesHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartaşkım hadisemHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

Hadisem benim
Alıntı:
Heart&hl=en&fs=1">Heart&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

[img]Hadisenin resmi[/img][img]Hadisenin sevgilisi ile kendi resmi[/img]
Referans Adresler