Hadise Fan Site Hadise Resimleri - Videolari - Haberleri - Klipleri - Alb

Tam Görünüm: HADISENIN OLAY KLIBI ILK KEZ BURDA
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
http://www.vidivodo.com/259941/hadise-yeni-klip

Türkiye'yi, Moskova'da yapılacak 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil edecek Hadise'nin menajeri Süheyl Atay, "Düm Tek Tek" şarkısının klibini TRT'nin veto ettiği iddiasını yalanladı.

Türkiye'yi, Moskova'da yapılacak 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil edecek Hadise'nin menajeri Süheyl Atay, "TRT'nin bugüne kadar olduğu gibi sanatçının sanatsal üretkenliğini kısıtlayıcı herhangi bir tavır ve yaptırımı olmadığını" bildirdi. Atay, yaptığı yazılı açıklamada, dün sabahtan itibaren gerek internet portallarında, gerekse yazılı ve görsel basında "Düm Tek Tek" klibi ile ilgili çıkan çeşitli haber ve açıklamaların "gerçekleri yansıtmadığını" ifade etti.

TRT kurumu ve Hadise'nin menajerlik şirketinin yapmış olduğu anlaşma gereği klip versiyonlarının TRT'ye teslim edildiğini anlatan Atay, şunları kaydetti: "Ancak montaj çalışmaları devam etmektedir. Bu süreç içerisinde 3 farklı klip montajı hazırlanmıştır. Şu an bilinen ve yayımlanan görüntüler TRT kurumunun onayına sunulan klip versiyonlarından sadece bir tanesidir. Nitekim görüldüğü üzere gerek görüntü kalitesi, gerekse planlar profesyonelce bakıldığında son halini yansıtmamaktadır. Çalışmalar devam etmektedir. En kısa zamanda gerçek klip TRT tarafından kamuoyunun bilgilerine sunulacaktır. Amacımız Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek olan görsel malzemeyi en son ve mükemmel haliyle sonuçlandırmaktır. TRT kurumunun bugüne kadar olduğu gibi sanatçının sanatsal üretkenliğini kısıtlayıcı herhangi bir tavır ve yaptırımı olmamıştır."

İddia neydi?

Vatan gazetesinde yer alan haberde Metin Arolat tarafından 3 hafta önce çekimi tamamlanan, 2 hafta önce de TRT’ye teslim edilen klipte Hadise'nin, mini şort, mayo ve derin yırtmaçlı elbiselerle kamera karşısına geçtiği ve TRT yöneticilerinin hem kıyafetleri hem de Hadise’nin seksi dans figürlerini aşırı erotik bulduğu öne sürülmüştü.

Alıntı:Hadise'nin Eurovision tanıtım klibinde giydiği kıyafeti TRT aşırı erotik bulup yayınlamadı.

Hadise'nin Eurovision şarkısı Düm Tek için çektiği klip TRT tarafından aşırı erotik bulunarak yayınlanmadı. Metin Arolat'ın yönettiği ve çekimleri 3 hafta önce tamamlanan klipte Hadise mini şort, mayo ve derin yırtmaçlı elbiselerle kamera karşısına geçti. Ancak TRT yöneticieri Hadise'nin hem giyimini, hem de seksi figürlerini aşırı buldu.

Vatan gazetesinin haberine göre TRT'ciler klibin yeniden montajlanmasını istedi ancak Hadise cephesi bu duruma sıcak bakmadı. Merakla beklenen klip dün akşam TRT’den önce internet sitelerine düşerek tıklanma rekoru kırdı. Hadise 3 ay önce verdiği röportajda TRT’yle ilgili olarak şunları söylemişti:

“TRT yetkilileriyle ilk olarak biraraya geldiğimizde onlara Belçika’daki konser görüntülerimi izlettirdim. Kıyafetleri açık bulmalarından korktum. Altımda şort, üzerimde korse ve sütyen vardı. TRT Müzik Dairesi Başkan Yardımcısı Ümran Hanım ’Hiç umrumuzda değil, kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle giyin. Bizim açımızdan sorun değil’ dedi ve içimi rahatlattı. TRT kıyafetime karışsaydı bu iş olmazdı.”

TRT’nin bu kararına Hadise’nin nasıl bir tepki göstereceği merak konusu.

'Eurovizion'da Türkiye'yi temsil edecek olan 'Dum tek tek' şarkısının klibinde Hadise'nin görüntüleri TRT tarafından fazla erotik bulundu' şeklinde medyada çıkan haberlere, Hadise; Suheyl Atay vasıtasıyla cevap verdi.
Yapılan yazılı açıklamada TRT ve Hadise'nin menajerlik şirketi arasında yapılan anlaşma gereği klip versiyonlarının TRT'ye teslim edildiği, ancak montaj çalışmalarının devam ettiği ifade edildi. Bu süreç içerisinde 3 farklı klip montajı hazırlandığı belirtilen açıklamada yayınlanan görüntülerin TRT kurumunun onayına sunulan klip verisyonlarından sadece birisi olduğu dile getirildi. Açıklamada şöyle denildi: "Nitekim görüldüğü üzere gerek görüntü kalitesi, gerekse planlar profesyonelce bakıldığunda son halini yansıtmamaktadır. Çalışmalar devam etmektedir. En kısa zamanda gerçek klip TRT tarafından kamuoyunun bilgilerine sunulacaktır. Amacımız Eurovision şarkı yarışmasında ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek olan görsel malzemeyi en son ve mükemmel haliyle sonuçlandırmaktır. TRT kurumunun bugüne kadar olduğu gibi sanatçının sanatsal üretkenliğini kısıtlayıcı herhangi bir tavır ve yaptırımı olmamıştır." denildi.

23.03.2009

Eurovision şarkısı ‘Düm Tek Tek’ için çektiği klipte ‘mini şort’ giyen Hadise’nin TRT yetkililerinden veto yediği iddia edildi. Seksi şarkıcı, ‘Böyle bir şey yok, TRT yetkilileri beni kısıtlamadı’ dedi
--------------------------------------------------------------------------------

YETKİLİLERİ SAVUNDU...
Bu yıl ülkemizi Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil edecek olan Hadise ile ilgili her gün ortaya atılan iddialara bir yenisi daha eklendi. Önceki gün gazetelerde yer alan habere göre; Eurovision şarkısı "Düm Tek Tek"e çektiği klipte mini bir şort giyen Hadise, TRT yetkililerinden veto yedi. Bu iddialar üzerine bir açıklama yapan seksi şarkıcı, TRT yetkililerini savundu ve şunları dile getirdi:

'ASLA BİR YAPTIRIM YOK

"Şarkıya 3 farklı klip montajı yapıldı. Ancak montaj çalışmaları tamamlanmadığı için klip TRT yetkililerine teslim edilmedi. Amacımız, Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek olan görsel malzemeyi en son ve mükemmel haliyle sonuçlandırmaktır. TRT kurumunun bugüne kadar olduğu gibi sanatsal üretenliğimi kısıtlayıcı herhangi bir tavrı ve yaptırımı olmamıştır."
eywallah sağol
Hadise ye bol bol Dua ediyoruz bizim yüzümüzü güldürsün diye.ümidim ilk üc... selamlar hadise sana.
teşekkur ederiz emeğin için
slm çok istediğim klibi
çok merak ediyordum umarım seredebilirim teşekkürler
sagolllllllSmile))
yalan ilk kez burada değil ben bu klib çıkmadan önce promosunu yayınlamıştım !!!!
teşekürler....
klip çok güzel olmuş
(30-04-2009 07:18 PM)HadiseFan Yazılan: [ -> ]yalan ilk kez burada değil ben bu klib çıkmadan önce promosunu yayınlamıştım !!!!

Bizde şimdi bulduk şimdi yayınlıyoruz.Ne yapabiliriz Dodgy
24-03-2009 tarihinde ilk kez yayinlandi bizde ilk bizde yayinlanmistir!
paylaşım için eline sağlık
Referans Adresler