Hadise Fan Site Hadise Resimleri - Videolari - Haberleri - Klipleri - Alb

Tam Görünüm: Hadise için özel tasarımlar
Şu Anda Arşiv Görüntüleme Modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Eylül 2007'de 1000 VOLT Post Prodüksiyon'un tasarım departmanı olarak faaliyete geçen 1000 VOLTdesign, ülkemizi bu yıl Eurovision yarışmasında temsil edecek olan Hadise'nin promosyon ürünlerini tasarladı. Ürünlerin James Bond'un "From Russia with love" filminden ilham alınarak yaratıldığı belirtiliyor. 1000 VOLTdesign Hadise'nin Eurovision turnesi için özel otobüsünü de tasarladı. Eurovision maratonu süresince gerçekleştirilecek her türlü çalışmada kullanılacak olan tasarımlar T-box'ın katkılarıyla hazırlandı. Promosyon ürünleri arasında en büyük ilgiyi 009 Hadise baskılı yaka rozetleri çekerken, hazırlanan promosyon paketinde özel çanta, Mug, T-shirt, bardak altlığı, araba kokusu, tef ve kartpostal gibi pek çok ürün yer alıyor. Hadise'nin Pasaj Müzik'ten yayınlanan "Düm Tek Tek" adlı Eurovision albümünün tüm tasarımı da 1000VOLTdesign'a ait
eline sağlık
eline sağlık çok güzeller
Çok güzeller.Teşekkürler
benim arkadaşım canımsın harika erkek arkadaşım şöyle şimdi peki biliyoruz seni seviyorum hadise hayranım çok heyecandım evet herşeyim oldu senden benden ben serdar ortaç aşk oldum çok zaman zaman gözlerim beni arıyor korkudu her gün söyledi sen numara ver mi? sen görüşrüz istiyorum lütfen beni için numara istiyorum cep telefon güzelim harika sevdim fakat senin evet
tolga erdek cep 05366286556 beni konuşmak istersın ok sevdi harika olacayız dedi... bir daha tekrar veriyor söz verdi seni ağlama yok silemek var lütfen seni her gün seni için de düşüncelerim ((: üzüyor yok bittir kendine düşün var seviyorsun beni hayrnım evet görüşrüz bavu akışdık seni peki söz verdi foklör oyuna başla var acelya cep 05355502993 bizdeyiz söz tutyor var
Referans Adresler