Hadise Fan Site Hadise Resimleri - Videolari - Haberleri - Klipleri - Alb

Tam Görünüm: "Hadise çok yahşi"
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Eurovision'daki ikinci 'Türk lokumu' Aysel, Türkiye'ye minnettar

Eurovision’da hem Azerbaycan’ı 3.’lüğe taşıyan performansı hem de güzelliği ile dikkat çeken Aysel, “Hadise çok yahşi” dedi ve ekledi: Bana 12 puan veren ülkenin halkına minnettarım. En kısa zamanda Türkiye’ye gelmek istiyorum.

54. Eurovision Şarkı Yarışması’nın ardından, Azerbaycan’ı üçüncülüğe taşıyan şarkı ile o şarkıyı söyleyen Aysel’in güzelliği ilgi konusu oldu. Moskova dönüşü
ülkesinde birinci gibi karşılanan Aysel, “Hadise çok yahşi, çok başarılı, yarışmada
arkadaş olduk” dedi.

Bakü’de Azerbaycan Diller Üniversitesi’nde okuyan ve okulu bitirdiğinde Amerikan
filoloğu olacak olan Aysel, henüz 20 yaşında. Güzelliğiyle ilgili sorularamahçup
ifadelerle cevap veren ve “Kafa güzelliği önemli” diyen Aysel’in menajeri Leyla
İbrahimova şunları söyledi:

ÇOK İYİ DOST OLDULAR

Hadise ile Aysel, Moskova’da yarışma öncesi sık sık görüştüler ve birbirlerine
başarı dilediler. Zaten Azerbaycan ve Türk halkları arasındaki yakınlık onların da
yakın olmasını gerektiriyordu. Final gecesi de görüldü ki iki ülkenin halkı birbirine en yüksek puan olan 12’yi vererek dosta düşmana kardeşliği ve bunu kimsenin
bozamayacağını gösterdiler.

‘TUR YAPMAK’ ÖNEMLİ

Aysel kendisinin üçüncü olmasında çok büyük payı olan 12 puanı veren dost ve kardeş ülke Türkiye’ye ve halkına minnettar. Bu hislerini gösterebilmek için en kısa zamanda Türkiye’ye gelmek istiyor. Ama 5 ay boyunca sıkı bir biçimde çalıştığı Eurovision onu çok yordu. Hadise gibi o da birçok ülkeye tur yaptı. Bu
işin kuralı tur yapmak. Öncelik puan beklenen komşu ülkelere ziyaretler oldu tabi. En kısa zamanda Türkiye’ye gelmek istiyor.

KALBİ BOŞ

Aysel-Arash ikili olarak çok iyi bir uyum sergilediler. Ama onlar sadece iş arkadaşı. Aysel’in sevgilisi yok. 207 puan toplayarak üçüncülük elde ettiğimiz Always adlı şarkı Arash’a ait. Arash çok donanımlı bir müzisyen. Avrupa’da ve ABD‘de müzik dünyasında tanınan biri. Always’i Aysel ile birlikte söylemek için hazırladı
Azerbeycan Benim Favorimdi Tabi Aysel'de öyle ... =]
Türk-Azeri Kardeşliği =]
Teşekkür Ederim Haber için Big Grin
Referans Adresler